2011. február 22., kedd

Támogatási kérelem – Magyar Ifjúsági Központ

A NTIET-ről


A Nagybánya Területi Ifjúsági Egyeztető Tanács 2010. február 11-én alakult több magyar ifjúsági szervezet együttműködési szándékából. Az NTIET célja, hogy összefogja a magyar szervezeteket, szakmai felkészítőt nyújtson tagszervezeteinek és összességében aktív magyar ifjúsági életet teremtsen Nagybányán. 

Az NTIET tagszervezetei: Németh László Diáktanács, Nagybányai Magyar Egyetemisták Klubja, Nagybányai Ifjúsági Szövetség, Koltói Fiatalok Társasága, Carpe Diem Ifjúsági Havilap szerkesztősége.
Az elmúlt évben 17 saját projektet, rendezvényt bonyolítottunk le. Ezen programoknak több, mint 1500 résztvevője volt.

A projekt rövid ismertetője


2011-ben szükségesnek érezzük egy olyan központ létrehozását, amely képes helyszínül szolgálni úgy a saját, mint tagszervezeteink programjainak. Egy ifjúsági pinceklub a tervünk, amely gyűjtőhelye lesz a magyar fiataloknak és otthont ad különböző kulturális és szabadidős tevékenységeknek.


A pince négy nagyobb térből áll, amelyekben a következők lesznek kialakítva:
-         recepció és információs pult a bejáratnál;
-         multimédiás iroda: a tagszervezetek rendelkezésére lesz bocsájtva, felszerelve internettel, nyomtatási lehetőséggel illetve irattározóval;
-         galéria: művészeti kiállítások, csoportfoglalkozások, megbeszélések, állófogadások helyszíne;
-         Relax szoba: gyűléseknek, előadásoknak, képzéseknek ad majd otthont, napközben pedig kulturális kávézó.

A Magyar Ifjúsági Központ (MIK) működtető szervezete az NTIET Egyesület. A központ fenntartási költségei pályázatokból, illetve esetleges saját bevételekből állnak össze. A MIK-et működtető fiatalok mindannyian önkéntesek.

Támogatóinkat az összes 2011-es programunkon kiemeljük, mint szponzor, reklámhelyet biztosítunk a Carpe Diem Ifjúsági Havilapban, a központban a bejáratnál elhelyezzük a reklámanyagait, feltüntetjük a támogatói banneren.

Megkérjük a támogatási szándékát jelezze az ntiet@miert.ro e-mail címen, vagy 0756 337 153 telefonszámon.


Köszönjük a figyelmét!

Nagybánya Területi Ifjúsági Egyeztető Tanács
2011 januárja

1 megjegyzés: